Köpvillkor

Överenskommelse om köp träffas via kontaktformuläret på startsidan eller per tfn, 070-545 2351

Vapen kan reserveras under max 7 dagar.  Om kunden önskar reservation under längre tid måste separat överenskommelse träffas om det. Om ingen överenskommelse om förlängd reservationstid eller köp träffats tas texten Reserverad bort när tiden löpt ut. Detta för att undvika att vapen till salu blockeras från försäljning månad efter månad.

Betalning sker till vårt pg 6581-3.  Om leverans önskas snabbt så går det bra att ”Swisha” med mobilen till vårt Swishanslutna konto hos Nordea förutsatt att maxgränsen för Swish inte överskrids. Den går att höja om man tar kontakt med banken. T ex har SEB kr 5 000:- som ”standard” men gränsen går att höja till kr 150 000:-  Det går också bra att med dator/smartphone överföra betalning till något av våra bankkonton hos Nordea, Handelsbanken, Swedbank eller Skandiabanken. Vid betalning från köparens konto till vårt konto i samma bank sker överföringen omedelbart. Det fungerar bra på mässor och köparen kan låna vår laptop för överföringen. Kort och dosa måste köparen ha med sig för att lägga upp ny mottagare. Det räcker inte alltid med Mobilt bank id. Vi tar inte kreditkort p g a de höga kostnaderna.

För antika vapen gäller att moms, 12 %, ingår i angivna priser. Även frakt som inrikes postpaket eller rek. Vi skickar även som postförskott. För licensbelagda vapen som vi måste skicka som värdepost och delade i två paket tillkommer fraktkostnaden.

Om köparen inte är nöjd ska retur ske enligt lagen om distansavtal, dvs inom 14 dagar, och med varan i samma skick som den mottogs. Köpesumman återbetalas med avdrag för fraktkostnad.  Vid retur står Tgl Teknik för fraktkostnaden båda vägarna om köparen kan påvisa att vapnets skick inte överensstämmer med bilder och beskrivning och att avvikelsen inte är bagatellartad.

När du handlar av oss på Tgl Teknik vill vi framförallt att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp. Därför väljer vi att vara transparanta och visa upp intyg på företagets kreditvärdighet, dessa kan du se här nedan genom att klicka på bilderna. Tgl Teknik har fått betyget högsta kreditvärdighet 2014, 2015 och 2016. Vi har även valt att stötta föreningar som gör goda insatser för samhället, diplom från dessa kan du se nedan.